Gouden Hart sessie

Herken je dit?

 • hart1- goud

  Je bent life coach en vindt het lastig om marketing op een slimme manier in te zetten zonder dat het commercieel en 'verkoperig' over komt.

 • hart1- goud

  Je hebt ontzettend veel ideeën, waar je vaak geen ruimte voor hebt, omdat je een eindeloze to do-lijst hebt

 • hart1- goud

  Het lukt je dan ook niet om deze (goede) ideeën te implementeren, want je zou niet weten waar je moet beginnen

 • hart1- goud

  Je bent zoekende naar de juiste manier om jouw bedrijf neer te zetten

 • hart1- goud

  Je verlangt naar meer vrijheid, om tijd door te brengen met je familie en die mooie reis te maken

Ja? Je hebt nu twee keuzes. Je kunt het zelf blijven proberen. Dat kost nog meer tijd en houd je minder tijd over om jouw klanten te helpen. Of je kunt het nu 1 keer goed neerzetten. Dat zorgt voor rust en zekerheid.

 

Laat mij je helpen. Het is echt niet zo moeilijk en ingewikkeld als je nu denkt. Soms is het alleen heel fijn als er iemand met je meedenkt en je de juiste handvatten geeft. Door marketing slimmer in te zetten creëer je meer rust en laat je marketing voor jou werken.

Hi, ik ben Manon en ik geloof dat je marketing en sales in kunt zetten zonder dat je het gevoel hebt "verkoperig" te zijn en iemand iets aan te willen smeren.
Voor mij is verkopen alleen een manier om jouw ideale klant te laten weten dat je bestaat en dat je beschikbaar bent om haar te helpen. Je kunt dit doen vanuit je hart en op jouw "eigen" wijze.

Manon 11

Wat als...

 • online marketing minder tijd gaat kosten, zodat jij kunt doen waar je goed in bent

 • potentiele klanten contact met jou opnemen ipv andersom

 • je focus krijgt en meer tijd om te genieten van jouw leven, zoals meer tijd met je kinderen of geliefden

 • je omzet groeit zonder extra uren te werken

 • je een geautomatiseerd verkoopsysteem hebt, waarmee je de juiste klanten naar je toe trekt

hart1- goud

Gouden hart sessie

€497,-

In een dagdeel van 4 uur werken we jouw product en salesfunnel uit die bij jou past en jij de klanten aantrekt die je wilt aantrekken. We doen dit op een inspirerende locatie. Hier gaan veel mooie ideeën ontstaan. Na deze middag ga je geïnspireerd en vol energie naar huis met een actieplan. Zodat jij precies weet wat je moet doen om eenvoudig klanten te werven voor jouw aanbod.

 

Wat werken we uit?

Jouw ideale klant - Ja, zelfs als je nu zegt “Ik weet dat heus al wel" gaan we hiermee aan de slag. Hoe specifieker je ideale klant, des te meer klanten en omzet je aan zult trekken.

Strategisch product aanbod - We bedenken een strategisch product aanbod wat je moeiteloos verkoopt aan zowel nieuwe als bestaande klanten.

Salesfunnel - We stellen een blueprint op voor jouw salesfunnel. Een goede salesfunnel zorgt ervoor dat je een relatie opbouwt met je potentiële klant, het vertrouwen wint en ze vervolgens moeiteloos naar de eerste aankoop of contact moment begeleidt.

hart1- goud
hart1- goud

Vul onderstaand je gegevens in en ik neem contact met je op om jouw Gouden hart sessie in te plannen!

Invalid Email