Wil je meer klanten helpen met life changing results?

Weer ondernemen vanuit je hart

Jouw ideale klant weet nu nog niet (genoeg) van jouw bestaan af. Dus laten we daar samen verandering in brengen!

Ik help jou indruk te maken met jouw aanbod om de klanten te raken die jij wilt helpen met life changing results. Op een manier die bij jou past en via de juiste kanalen, zetten we marketing op een slimme manier in. Zodat jij meer financiële ruimte en tijd overhoudt om te doen waar je echt gelukkig van wordt.

Herken je dit?

 • hart1- goud

  Je bent life coach en vindt het lastig om marketing op een slimme manier in te zetten zonder dat het commercieel en 'verkoperig' over komt.

 • hart1- goud

  Je hebt ontzettend veel ideeën, waar je vaak geen ruimte voor hebt, omdat je een eindeloze to do-lijst hebt

 • hart1- goud

  Het lukt je dan ook niet om deze (goede) ideeën te implementeren, want je zou niet weten waar je moet beginnen

 • hart1- goud

  Je bent zoekende naar de juiste manier om jouw bedrijf neer te zetten

 • hart1- goud

  Je verlangt naar meer vrijheid, om tijd door te brengen met je familie en die mooie reis te maken.

Manon over mij

Laat mij je helpen. Het is echt niet zo moeilijk en ingewikkeld als je nu denkt. Soms is het alleen heel fijn als er iemand met je meedenkt en je de juiste handvatten geeft. Door marketing slimmer in te zetten creëer je meer rust en laat je marketing voor jou werken.

Wie ben ik? Hi, ik ben Manon en ik geloof dat je marketing en sales in kunt zetten zonder dat je het gevoel hebt "verkoperig" te zijn en iemand iets aan te willen smeren.

Voor mij is verkopen alleen een manier om jouw ideale klant te laten weten dat je bestaat en dat je beschikbaar bent om haar te helpen. Je kunt dit doen vanuit je hart en op jouw "eigen" wijze.

Ik wil zoveel mogelijk life coaches helpen zodat zij op hun unieke wijze zichtbaar worden met online marketing en zo hun ideale klant bereiken.

Als lifecoach heb je die gave om life changing results te bereiken bij jouw klanten. Dit is waar je mee bezig wilt zijn. Het gevoel keihard te moeten werken om meer klanten te krijgen zonder resultaat, komt meestal doordat er een strategisch plan mist. Daarom help ik jou om je online markering en salesfunnel goed neer te zetten en te automatiseren zodat jij meer klanten helpt.

Wat als...

 • online marketing minder tijd kost, zodat jij meer vrouwen kunt inspireren en helpen

 • je een geautomatiseerd verkoopsysteem hebt, waarmee je de juiste klanten naar je toe trekt op jouw “eigen” wijze

 • jouw ideale klanten contact met jou opnemen ipv andersom

 • je een rode draad ziet tussen al jouw ideeën en weer focus hebt. Dan krijg je weer meer tijd om te genieten van jouw leven en je geliefden om je heen.

 • rust en zekerheid voelt over de waarde van jouw programma

 • je meer vrouwen kunt inspireren en helpen en je hier ook meer geld mee mag verdienen zonder extra uren te werken

Laat mij je helpen. Jouw gave verdient een groter podium!

Samen gaan we aan de slag met jouw online marketing en salesfunnel. Verschillende taken neem ik uit handen. We kunnen samen overleggen wat je aan mij wilt uitbesteden in de afgesproken tijd.

Strategie

Salesfunnels

Nieuwsbrieven

Social Media

Social media advertising

Gouden hart

hart1- goud

21 - 25 uur per maand

€1375,-

Gemiddeld 6 uur per week gaan we echte stappen maken met jouw online marketing strategie. We werken de salesfunnel van A to Z uit en richten hem in.

Bronzen hart

hart_brons

12 - 15 uur per maand

€847,-

Gemiddeld 3,5 uur per week help ik jou met de basis voor jouw online marketing strategie. Langzaam werken we jouw salesfunnels uit.

Zilveren hart

hart_zilver

16 - 20 uur per maand

€1115,-

Gemiddeld 5 uur per week help ik jou met jouw online marketing strategie. We gaan stappen zetten in het automatiseren.

 

Happy-Mi

Miranda van den Hurk

Ik wilde heel graag groeien in mijn bedrijf, maar ik bleef maar hangen.
Het lukte me niet om door te pakken met social media en nieuwsbrieven.
Daarom had ik de beslissing gemaakt om een VA in de hand te nemen, zodat die mij kon helpen met social media en de nieuwsbrieven.
Uiteindelijk ben ik bij Manon uitgekomen en wat ben ik blij met haar.
Ze helpt me niet alleen met de nieuwsbrieven en social media, maar ze is ook echt geïnteresseerd in mijn bedrijf en mij.
Wanneer er iets uitgezocht moet worden, is dat geen probleem en duikt ze daar in.
Of wanneer er iets is waar ik niet uitkom, dan heeft zij het in een korte tijd opgelost.
Ze geeft me steun, ze geeft me advies en op de een of andere manier weet ze me altijd een berichtje te sturen wanneer ik ergens mee zit.
Ik weet zeker dat als ik niet met Manon was gaan werken dat ik nooit zo ver was gekomen als dat ik nu ben. Ik ben heel happy met Manon.

Roselie-groot

Drs. Rosalie Bekker - Prinssen

Ik ervaar Manon als iemand die graag meedenkt. Manon laat je vooral jezelf zijn en vertaalt je wensen goed naar de virtuele wereld. Wat een genot dat er dingen uit handen worden genomen. Als zzp'er zijn er veel verschillende taken en hoe fijn is het dan dat je taken die je minder liggen, uit handen kan geven? Ik vertrouw Manon als persoon en als professional en dat is veel waard. Na een bijeenkomst ben ik weer vol energie en geïnspireerd om verder te ondernemen. Samen sparren hoe we dingen kunnen aanvliegen, taken verdelen. erg prettig. En de grootste winst is dat ze goed blijft aansluiten bij wie ik ben en er dus geenszins dingen gebeuren die niet bij me passen.

Henk

Henk van der Horst

Manon is iemand die zeer gedreven en erg accuraat is. Voor iedere onderneming een toegevoegde waarde. Zij zal altijd tot het uiterste gaan om het beste voor haar klanten te bereiken. Ik kan haar van harte aanbevelen en u zult nooit teleurgesteld worden.
De taken die u aan haar uitbesteedt, zullen altijd volledig volgens uw wensen worden uitgevoerd en zij zal daar waar mogelijk adviezen geven over mogelijke verbeteringen en/of aanpassingen. Alles in het kader van efficiëntie voor uw onderneming.

Lisette Durinck_Maekbaarcoaching

Lisette Durinck

Manon heeft mij echt enorm verrast. Ze denkt met je mee, is flexibel en heeft voelsprieten om precies datgene wat je in je hoofd hebt ook ten uitvoer te brengen. Daarnaast is ze nog eens een zeer prettig persoon om mee samen te werken. Ze voelt je haarfijn aan, is oprecht geïnteresseerd en bovenal doet ze wat ze zegt.

Ontwerp zonder titel-37

Eveline Roux

Wat een fijne VA is Manon! Ze denkt pro-actief mee en is echt betrokken bij je bedrijf. Ze neemt de tijd voor je, want hoe druk ze ook is, Manon heeft altijd oog voor de ondernemer achter het bedrijf. Even een appje tussendoor van 'hoe gaat het?' of 'lukt het nog met dit of dat' is een prettige en subtiele manier om mij er aan te herinneren dat ik nog iets moet doen. Ze is de liefdevolle stok achter de deur; echt een fijne collega op afstand die je soms nodig hebt als ZZP'er. 

hart1- goud

Gouden hart sessie

Wil je meer klanten helpen met life changing results en daar zelf ook meer geld mee verdienen?

Laat mij je helpen! In een ochtend of middag help ik je bij een sterke basis voor jouw marketingstrategie. Zo weet jij waar jij je op moet focussen en welke stappen je moet nemen om op een slimme manier je potentiële klant te bereiken.

Wil je aan de slag met je marketing en meer weten over werken met mij?

Neem dan contact met mij op en dan kijken we samen hoe we jouw marketing naar een hoger plan kunnen tillen!

Invalid Email