Wil jij ook vanuit je hart jouw ideale klant bereiken om zo een stabiele stroom aan klanten te realiseren?

hart 70%waas

Gratis inspiratiesessie twv € 197,-

hart 70%waas

Deze inspiratiesessie is voor life coaches die gaan voor groei en dit doen met 100% inzet.

Manon Inspiration 4

Herken je dit?

  • Je bent life coach en vindt het lastig om marketing op een slimme manier in te zetten zonder dat het commercieel en verkoperig overkomt.

  • Je weet niet waar je moet beginnen met je marketing, omdat je zoveel ideeën hebt en door de bomen het bos niet meer ziet.

  • Je bent actief op social media, je blogt, schrijft nieuwsbrieven. Je doet het allemaal, maar het levert je niet voldoende resultaat op en je weet niet waar het aan ligt.

Want wat als ...

  • online marketing minder tijd kost, zodat jij meer vrouwen inspireert en helpt

  • je een rode draad ziet tussen al jouw ideeën en weer focus hebt. Krijg weer meer tijd om te genieten van jouw leven en je geliefden om je heen

  • je meer tijd krijgt om te genieten van jouw leven en je geliefden om je heen

  • je meer vrouwen inspireert en helpt en je hier meer geld mee mag verdienen zonder extra uren te werken

"Hi, ik ben Manon en ik geloof dat je marketing en sales in kunt zetten zonder dat je het gevoel hebt "verkoperig" te zijn en iemand iets aan te willen smeren.
Voor mij is verkopen alleen een manier om jouw ideale klant te laten weten dat je bestaat en dat je beschikbaar bent om haar te helpen. Je kunt dit doen vanuit je hart en op jouw "eigen" wijze.
Als klein meisje wilde ik al graag mensen helpen. Tijdens mijn reis als VA groeide mijn passie voor online marketing. Ik vind het heerlijk dat ik zoveel mensen kan helpen met mijn kennis.
Als Lifecoach heb je die gave om life changing results te bereiken bij jouw klanten. Dit is waar je mee bezig wilt zijn. Het gevoel keihard te moeten werken om meer klanten te krijgen zonder resultaat, komt meestal doordat er een strategisch plan mist. Daarom help ik jou om je online marketing en salesfunnel goed neer te zetten en te automatiseren, zodat jij meer klanten kunt helpen. Lees meer..."

Manon 14
  • Manon denkt met je mee, is flexibel en heeft voelsprieten om precies datgene wat je in je hoofd hebt ook ten uitvoer te brengen. Daarnaast is ze nog eens een zeer prettig persoon om mee samen te werken. Ze voelt je haarfijn aan, is oprecht geïnteresseerd en bovenal doet ze wat ze zegt.

Elke 1e dag van de maand selecteer ik twee life coaches voor een gratis inspiratiesessie van 45 minuten ter waarde van € 197,-.

In deze sessie kijken we samen naar jouw ideale klant en hoe jij je marketingmiddelen nu inzet. We kijken naar jouw verhaal en hoe we dit inzetten om je ideale klant aan je te binden. Ik geef concrete tips op basis van je online marketingkanalen en de antwoorden die je geeft op de vragen die je vooraf ontvangt van mij.

Als je geselecteerd wordt voor de inspiratiesessie, neem ik contact met je op om een datum en tijd te plannen!

Ja, ik wil graag kans maken op een gratis inspiratiesessie van 45 minuten

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.