Helemaal Manon

Betrokken. Betrouwbaar. Empathisch. Gedreven.
Altijd op zoek naar kansen en verbeteringen.
Gericht vragensteller.
Creatief van geest.
Eerlijk en confronterend op een respectvolle manier.
Altijd in voor een diepgaand gesprek.

Portret Manon_verkleind
Hart met lijn_goud_klein

Kleine dromen worden werkelijkheid

Als kleine Manon was ik al bezig met de verbinding tussen mensen.
Mijn hart maakte een sprongetje als ik zag dat de mensen om mij heen het goed hadden. Op de vraag: " Wat wil je later worden? ", zei ik altijd: "Ik weet eigenlijk niet precies wat, maar ik wil heel graag mensen helpen gelukkig te zijn!”

Life coaches hebben iets heel moois te bieden aan de wereld! Ik vind het zo jammer dat ze het vaak niet durven of niet laten zien online.
Zelf heb ik daar ook altijd mee geworsteld. Ik wist dat ik veel te bieden had en heb, maar ik durfde mezelf niet te laten zien. Mezelf kleinhouden was één van mijn grootste kwaliteiten;-)

Door mezelf zo klein te houden kwam ik nooit tot mijn recht en maakte ik een hoop verkeerde keuzes. Privé en zakelijk. Het zorgde ervoor dat anderen niet zagen wat ze bij mij konden halen.

Mijn lange reis in loondienst eindigde met een harde les en een directe confrontatie met mezelf. Dit liet mij inzien dat ik niet de goede weg ingeslagen was. Er moest nu echt iets veranderen.

De keuze om verschillende opleidingen te volgen in zelfontwikkeling en online marketing, heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf durf te laten zien aan de wereld en geef wat ik te bieden heb.  Ik heb eindelijk gekozen voor mijn droom: life coaches helpen met de groei van hun bedrijf. De verbinding die ontstaat tijdens de samenwerking is een droom die werkelijkheid wordt.

Ik geloof dat je marketing en sales in kunt zetten zonder dat je het gevoel hebt je zelf te verliezen en over te komen als iemand die iets wil aansmeren. Voor mij is verkopen alleen een manier om jouw ideale klant te laten weten dat je bestaat en dat je beschikbaar bent om haar te helpen. Je kunt dit doen vanuit je hart en op jouw "eigen" wijze.
Tijdens mijn reis als VA groeide mijn passie voor online marketing. Ik vind het heerlijk dat ik zoveel mensen kan helpen met mijn kennis.

Manon Franken certificaat VA
Certificaat_VA_BUSINESS_EXPERT

Missie

Het is mijn missie om jou als life coach te laten groeien, zodat je meer vrijheid krijgt. Vrijheid voor die mooie reis of meer tijd met je gezin en geliefden.

Als life coach heb je die gave om life changing results te bereiken bij jouw klanten. Dit is waar je mee bezig wilt zijn. Het gevoel keihard te moeten werken om meer klanten te krijgen zonder resultaat, komt meestal doordat er een strategisch plan mist. Daarom help ik jou om je online marketing en salesfunnel goed neer te zetten en te automatiseren, zodat jij meer klanten kunt helpen.

Hart met lijn_goud_klein

Hands up for ...

mijn gezin.

Mijn zoon Melle, mijn dochter Nore en mijn man Jon. Dit is waar ik het allemaal voor doe. Ze staan achter mij en ik achter hun. Met dit mooie stel maken we onze dromen waar.

vakantie naar Ibiza.

Afrika staat hoog op mijn verlanglijstje. Net zoals het Noorderlicht in IJsland. Daarvoor wil ik best een keer mijn verlangen naar Ibiza opgeven.

Manon Inspiratie 7
Manon gezin

dierenprintjes.

Ik kan er niks aan doen... Alles wat een dierenprintje heeft moet ik hebben. Dat is dan toch de tijger in mij;-)

Gin Tonic!

Mijn lievelingsdrankje aan de bar :-).

glutenvrij.

Ik eet glutenvrij en bak graag de meest heerlijke glutenvrije taarten. Om ze daarna ook helemaal zelf op te eten.

sporten.

Niet alleen handig voor die taartenverslaving, maar ook fijn om mijn hoofd even leeg te maken en positieve energie te krijgen.

Hart met lijn_goud_klein

Helemaal Manon volgens anderen

“Ik ervaar Manon als iemand die graag meedenkt. Manon laat je vooral jezelf zijn en vertaalt je wensen goed naar de virtuele wereld. Ik vertrouw Manon als persoon en als professional en dat is veel waard. Na een bijeenkomst ben ik weer vol energie en geïnspireerd om verder te ondernemen. Samen sparren hoe we dingen kunnen aanvliegen, taken verdelen. Erg prettig. En de grootste winst is dat ze goed blijft aansluiten bij wie ik ben en er dus geenszins dingen gebeuren die niet bij me passen.”

“Manon heeft de kunde om out of the box te denken en zichzelf niet te veel vast te zetten. Ze heeft van nature snel door wat klanten zoeken, missen en/of willen.”

“Manon heeft geduld, doorzettingsvermogen, bereidheid om mee te denken en te helpen.”

Hart met lijn_goud_klein

Als je met mij gaat samenwerken dan

  • kies je voor meer vrijheid
  • doe je niet meer alles zelf
  • help ik jou een juiste strategie te kiezen
  • krijg je weer energie voor jouw passie
  • heb je een echte stok achter de deur
  • heb je iemand om mee te sparren, voor een goed gesprek en om mee te lachen.
Invalid Email

En nu ben jij aan de beurt;-)

Ik ben heel benieuwd. Wie ben jij? Waar droom je van als life coach? Waar loop je tegen aan om je dromen te verwezenlijken? Wat houdt je nog tegen?

Vertel het me en laten we samen kijken of we een klik hebben en iets voor elkaar kunnen betekenen. Misschien heb je ergens het gevoel dat ik je op een bepaalde manier verder kan helpen.

Laat het me weten door het contactformulier in te vullen. Ik reageer binnen 24 uur op je bericht.