Recensies

Ontwerp zonder titel-37

Wat een fijne VA is Manon! Ze denkt pro-actief mee en is echt betrokken bij je bedrijf. Ze neemt de tijd voor je, want hoe druk ze ook is, Manon heeft altijd oog voor de ondernemer achter het bedrijf. Even een appje tussendoor van 'hoe gaat het?' of 'lukt het nog met dit of dat' is een prettige en subtiele manier om mij er aan te herinneren dat ik nog iets moet doen. Ze is de liefdevolle stok achter de deur; echt een fijne collega op afstand die je soms nodig hebt als ZZP'er. 

Eveline Roux

ADHD bij Vrouwen

Miranda

Ik wilde heel graag groeien in mijn bedrijf, maar ik bleef maar hangen. Het lukte me niet om door te pakken met social media en nieuwsbrieven. Daarom had ik de beslissing gemaakt om een VA in de hand te nemen, zodat die mij kon helpen met social media en de nieuwsbrieven.
Uiteindelijk ben ik bij Manon uitgekomen en wat ben ik blij met haar. Ze helpt me niet alleen met de nieuwsbrieven en social media, maar ze is ook echt geïnteresseerd in mijn bedrijf en mij. Wanneer er iets uitgezocht moet worden, is dat geen probleem en duikt ze daar in. Of wanneer er iets is waar ik niet uitkom, dan heeft zij het in een korte tijd opgelost.
Ze geeft me steun, ze geeft me advies en op de een of andere manier weet ze me altijd een berichtje te sturen wanneer ik ergens mee zit.
Ik weet zeker dat als ik niet met Manon was gaan werken dat ik nooit zo ver was gekomen als dat ik nu ben. Ik ben heel happy met Manon.

Miranda van den Hurk

Happy-Mi

Roselie-groot

Ik ervaar Manon als iemand die graag meedenkt. Manon laat je vooral jezelf zijn en vertaalt je wensen goed naar de virtuele wereld. Wat een genot dat er dingen uit handen worden genomen. Als zzp'er zijn er veel verschillende taken en hoe fijn is het dan dat je taken die je minder liggen, uit handen kan geven? Ik vertrouw Manon als persoon en als professional en dat is veel waard. Na een bijeenkomst ben ik weer vol energie en geïnspireerd om verder te ondernemen. Samen sparren hoe we dingen kunnen aanvliegen, taken verdelen. erg prettig. En de grootste winst is dat ze goed blijft aansluiten bij wie ik ben en er dus geenszins dingen gebeuren die niet bij me passen.

Drs. Roselie Bekker-Prinssen

Heel de Tijd

Henk

Manon is iemand die zeer gedreven en erg accuraat is. Voor iedere onderneming een toegevoegde waarde. Zij zal altijd tot het uiterste gaan om het beste voor haar klanten te bereiken. Ik kan haar van harte aanbevelen en u zult nooit teleurgesteld worden.
De taken die u aan haar uitbesteedt, zullen altijd volledig volgens uw wensen worden uitgevoerd en zij zal daar waar mogelijk adviezen geven over mogelijke verbeteringen en/of aanpassingen. Alles in het kader van efficiëntie voor uw onderneming.

Henk van der Horst

Weburate.nl | fbt4you

Lisette Durinck_vierkant

Manon heeft mij echt enorm verrast. Ze denkt met je mee, is flexibel en heeft voelsprieten om precies datgene wat je in je hoofd hebt ook ten uitvoer te brengen. Daarnaast is ze nog eens een zeer prettig persoon om mee samen te werken. Ze voelt je haarfijn aan, is oprecht geïnteresseerd en bovenal doet ze wat ze zegt.

Lisette Durinck

Maekbaarcoaching